Sponsoren

Zonder sponsoren zou het beoefenen van rallysport niet haalbaar zijn. Hier vindt u informatie over de sponsoren van Kobus Jr. Rallysport.

Kroon-Oil
Sinds haar oprichting in 1906 heeft Kroon-Oil zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen de smeermiddelenbranche. Kroon-Oil producten worden inmiddels over de hele wereld gekocht en verkocht. Als onafhankelijke producent en specialist kan Kroon-Oil snel inspringen op marktontwikkelingen en voldoen aan specifieke wensen van afnemers. Wij voorzien in een uitgebreid assortiment, technisch advies, verkoopondersteuning en flexibele levering.

Kroon-Oil heeft smeermiddelen voor de automotive en tweewielerbranche, als ook voor industriële, marine en agrarische toepassingen. De Kroon-Oil producten voldoen aan internationaal geldende specificaties van automobiel- en machinefabrikanten, evenals die van leger en overheid.

Kwaliteit en service staan bij Kroon-Oil hoog in het vaandel. U kunt voor al uw vragen op smeermiddelengebied terecht bij onze technische dienst. Wij voorzien u graag van een passend antwoord. Daarnaast beschikt Kroon-Oil over een adviesprogramma op internet en cd-rom, waarmee u op eenvoudige wijze het juiste smeermiddel voor uw voertuig vindt. Op deze manier heeft u toegang tot onze alsmaar groeiende database met smeergegevens. In de Kroon-Oil laboratoria zijn onze specialisten, met behulp van de modernste technieken, voortdurend op zoek naar mogelijkheden om in te springen op ontwikkelingen in de markt. Deze continue research en de permanente productiecontrole zijn uw garantie voor de kwaliteit van onze producten.

Hydroline Powersteering
Hydroline powersteering onderscheidt zich in de markt door meer dan 20 jaar ervaring, expertise, kwaliteit en snelle service. Hiertoe beschikken zij onder meer over gespecialiseerde technici en testfaciliteiten waarin stuurhuizen en airco compressoren volgens strenge eisen worden gereviseerd en getest.

Revisie stuurhuizen worden voorzien van originele onderdelen. Daardoor is tijdens de stuurhuis revisie altijd de laatste modificatie gemonteerd. Hydroline is gespecialiseerd in ZF, TRW, Delphi, SMI, Koyo, Vistion.
Ook kunt bij hen terecht met uw klassieker stuurhuis.

Kumho tyres

Varta

Ramko Rohrhandels GmbH

Back to top