Service

Ons bedrijf staat garant voor kwaliteit in onderhoud, waarbij persoonlijke aandacht voor de klant de kracht van ons bedrijf is.

Bij Kobus Tuning kunt u terecht voor groot onderhoud aan alle Porsche automobielen. Wij hebben een breed scala te bieden en verrichten o.a. de volgende werkzaamheden:

– Motor en versnellingsbakken revisie

Goed onderhoud is essentieel voor de waarde en het plezier dat u aan uw Porsche beleeft. Kobus Tuning is reeds meerdere decennia gespecialiseerd in Porsche motoren en versnellingsbakken. Door onze kennis en goede contacten met Porsche en onafhankelijke specialisten is Kobus Tuning in staat om u te voorzien van de allerbeste service. U bent bij ons aan het juiste adres betreft motor en versnellingsbakken revisie van alle Porsche automobielen.

– Tuning op maat

Bij Kobus Tuning is er geen project dat niet te realiseren is. U bent van harte welkom in onze werkplaats om, in overleg met u, een op maat samengesteld pakket te verwezenlijken. Door de ervaring die wij opdoen en opgedaan hebben in de autosport beschikken wij over een riant pakket aan kennis, wat wij toepassen op de auto’s van tegenwoordig. Innovatie is het belangrijkste begrip in deze sport, waardoor wij de mogelijkheid hebben om zeer ver te gaan wat het begrip ‘tuning’ betreft.

– Groot en klein onderhoud

– APK keuringen

– Aankoopkeuringen voor aspirant eigenaren

– Aan-/verkoop van occasions

Naast de occasions die wij aanbieden onder het tabblad ‘Occasions’ op deze site, zijn wij ook intermediair in verkoop transacties. Zoekt u een Porsche die niet op deze site vermeld staat, neem dan gerust contact op met ons.

– Bemiddeling bij aan-/verkoop

– In-/exportbegeleiding

– Revisiewerk op alle vlakken

Porsche’s zijn bekend om hun fijne techniek. Daarom ook is het een plezier ermee te rijden. Om dit plezier te garanderen is een nauwgezet en specifiek onderhoud dan ook noodzakelijk. Naast dit onderhoud is Kobus Tuning tevens gespecialiseerd in alle vormen van revisiewerk van uw Porsche, als om welke reden dan ook dit onderhoud te wensen over heeft gelaten.

– Alarm inbouw

Back to top